Munay-Ki

Munay-Ki is een inwijdingspad van 9 initiaties afkomstig van de Q´eros sjamanen waarbij diep helende processen in gang worden gezet.

 

1. de healer inwijding
2. de banden van kracht
3. de harmonie inwijding
4. de zieners inwijding
5. de daykeepers inwijding
6. de inwijding van de hoeder van de wijsheid
7. de inwijding van de hoeder van de aarde
8. de inwijding van de hoeder van de sterren
9. de inwijding in de creator krachten

 

De eerste zeven inwijdingen zijn er altijd al geweest en worden al duizenden jaren doorgegeven in Peru. De achtste en de negende zijn pas sinds enkele jaren vrijgegeven door de Q´eros en zijn er om ons te helpen in de processen die er gaande zijn in de overgang naar de Nieuwe Tijd.

Door de inwijdingen evolueer je naar een hogere frequentie.

Je bewustzijn verhoogt zich en je gaat meer vanuit je eigen verantwoordelijk en autonomie handelen.

 

Ik geef drie inwijdingen per keer. Na elke sessie volgen er minstens 3 weken rust, zodat de nieuwe energetische trilling geïntegreerd kan worden in je systeem.

Als je alle 9 inwijdingen ontvangen hebt, mag je ze ook doorgeven aan andere mensen.

 

De inwijdingen worden zowel individueel, als in groepsverband gegeven.

 

Neem gerust contact op, als je meer wilt weten over de Munay-Ki.

" Ik [...] signaleerde dat ik alles scherper zag.

Goede en minder goede dingen en dat proces zet zich door.

Vanmorgen werd ik wakker en zag iets heel duidelijk waardoor sommige twijfel over dingen er niet meer is.

Ik voel ook nog scherper en sneller de gedachtes van andere mensen.
Het vindt gewoon zijn eigen weg en dat is prachtig" 
(Julia)

"Hallo Ron, 

Ik ben dankbaar dat ik de Munay Ki heb mogen ontvangen en dat jij diegene bent geweest om het door te geven. Het heeft zo moeten zijn. 

Ik wens jou al het goeds en tot snel." (Senyo)

"Al een paar jaar ben ik op zoek naar mijn pad. Wat past bij mij en hoe ik daar kom.
Toevallig kwam Ron op mijn pad. In eerste instantie voor een healing. De klik met hem en energie die ik in mezelf voelde tijdens de healing... zo prettig dat ik hem vroeg “Wat zou mijn volgende stap kunnen zijn?”. Hij stelde voor om Munay-Ki te doen.
Nu.. na Munay-Ki.. 9 initiaties vol verrijking, voel ik me dichter bij mezelf, liefdevol en in vrede.
Elke initiatie heeft mij dichter gebracht bij mij. Ik merk dat ik veranderd ben, niet meer in mijn hoofd wil zijn maar vanuit hart de wereld verken. Alsof ik een nieuwe bril heb, zie en voel ik alles anders.  

Dank je wel Ron, voor het delen van je kennis en wijsheid. Dat je mij hebt geholpen dat pad verborgen in mij zichtbaar te maken."
(SDB)

 

Stervensbegeleiding

stervensbegeleiding | praktijk Wiracocha | Ron Jansen

Sterven is de ultieme,

bevrijdende reis.

 

 


 

Kort voordat de dood intreedt gaat de ruimte tussen de verschillende werelden open.

 

De sjamaan gelooft dat deze deur weer sluit ongeveer veertig uur nadat de laatste adem is uitgeblazen. Dan moet de ziel door alle niveau's heen waar diegenen die niet bewust sterven zijn heengegaan om uit te zuiveren. De makkelijke stappen zijn sjamanistische rituelen die ons helpen om met het volle bewustzijn te sterven:

 

 

 

Het schoonmaken van de Chakra’s

Ik maak de chakra's schoon zodat de giftige energie die zich heeft opgehoopt gedurende het leven ten gevolge van trauma ons lichtlichaam niet aan de aarde gebonden houdt.
Hoe meer er wordt opgeschoond, hoe beter.
De overleveringen vertellen ons dat we terug moeten gaan naar alle plaatsen waarvan we gehouden hebben of waar we pijn hebben gehad, totdat we tot afronding kunnen komen. Het niet opruimen van deze giftige energie zal ons verhinderen om over te gaan naar de andere kant. Daarna ervaren we nog steeds de emoties en pijn maar we worden er niet meer door overdonderd. Het schoonmaakproces verbrandt de giftige energie in de chakra's en wist de afdrukken in het Lichtend Energieveld. Dit vergemakkelijkt het proces van het maken van een levenssamenvatting in de geesteswereld omdat de lading van emotionele herinneringen is weggehaald. Onze intentie bij het schoonmaken van de chakra's is bevrijding van het lichtlichaam.

Het is essentieel dat ik toestemming van de dierbaren krijgt voordat ik de chakra's ga schoonmaken of een deel van de Dodenriten uitvoer.

 


De Grote Doodsspiraal: Dodenriten

De laatste riten worden uitgevoerd nadat de persoon is overleden.
Ik laat het lichtlichaam vrij en verzegel de chakra's onmiddellijk na de dood zodat het niet meer het lichamelijk omhulsel binnengaat of besmet kan raken door energieresten in het lichaam.

Idealiter zou deze stap uitgevoerd moeten worden onmiddellijk nadat de persoon is heengegaan, in ieder geval niet later dan veertig uur nadat de laatste adem is uitgeblazen.

Onmiddellijk na de dood beginnen de chakra's lichtdraadjes los te laten die eens waren verbonden met gebeurtenissen uit het verleden. Het ritme van de chakra's verandert en je kunt voelen dat de frequentie en trilling van elk krachtscentrum toeneemt.
Ze beginnen zich los te maken van het lichaam maar kunnen belemmerd worden door de rommel die erin zit. Als dit het geval is kunnen de riten van de Grote Spiraal helpen om de chakra's te openen en het lichtlichaam te bevrijden. Omdat de energie van de chakra's snel verandert, ontkoppel ik ze op een spiraalsgewijze manier waarbij het hart als centrum van de spiraal fungeert.

 


De Grote Doodsspiraal kan ook in het leven prachtig werken voor het opruimen van oude energieën, bijvoorbeeld ieder jaar als afsluiting.

 


Wilt je dit alles eens vrijblijvend bespreken ? Mail me dan voor het maken van een afspraak

 

Praktijk Wiracocha